Gnägg

Skulle testa om jag hade glömt hur man ritar hästar. Det hade jag inte. Från minnet trollade jag fram den här;  


Inte fy och skam om jag får säga det själv. Tröttnade dessvärre och slarvade mot slutet, vilket eventuellt kan ha något att göra med att klockan blev lite (läs: mycket) för sent (...... tidigt). Under omständigheterna ger jag mig själv ett klart godkänt. Nu vill jag rita mer. 

Kommentarer
△ ida.

sjukt snyggt!
asså jag må nog vara världens trögaste men jag fattar absolut inte hur man målar på datorn, eller ja med ritplatta. Jag fick en ritplatta förra julen och blev såååå glad, använde den sen i en månad sen bara nej, hehe. Nej man asså jag fattar inte hur man gör :') Vilket program använder du? Och hur man målar så mysigt med färgerna och linjerna som du har gjort i din header, den gubben, så fint! Tycker verkligen om och rita egentligen, men fattar inte riktigt hur man gör i vissa situationer haha. Men jag får nog kolla lite på youtube och sånt och verkligen försöka lära mig ;)

Svar: Nämen tack!! :D Problemet är nog inte att du inte kan rita med ritplattan, problemet är förmodligen bara att du inte riktigt vet hur du ska använda dig av ritprogrammens funktioner. Mitt tips är bara att öva öva öva! Jag använder många lager, men det är också allt jag använder mig av i funktionsväg i Photoshop. Man kan göra så mycket mer! Tipsar om Illustrator också som är det av Adobes program som man egentligen ska rita i, Photoshop är ju gjort för bildredigering i första hand. De "mysiga linjerna" som jag gör är precis vad de ser ut som - linjer. Jag ritar helt enkelt lager på lager med små nyansskillnader :) Lycka till!
piggelinen.blogg.se

2013-04-02 @ 01:03:45
URL: http://prinsesc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Follow on Bloglovin