Plötsligt händer det

Vaknade pigg, glad och relativt frisk i morse! Gick (!!!!!) till affären och införskaffade vitt bröd, riskakor och nyponsoppa. Jag är som i himmelriket. Så lycklig! Åh!!! Önskar att jag aldrig någonsin i hela mitt liv behöver svälta mer än en halv dag igen. Tänker aldrig söka till Robinson. Aldrig.
 
 
Att mina utslag sen har blivit värre är ju en annan femma, hellre rödflammig än hungrig alltså. Haha. 

Kommentarer
Emelie

Hahahah xD Låter bra att du inte kommer, eller vill, svälta :)
Tack så mycket!!

2013-02-19 @ 16:35:20
URL: http://ayeartogo.blogg.se
Amanda

Hej, varje gång jag går in på din blogg så får jag något fnatt i princip! Du är så duktig på att måla och animera osv, så avundsjuk! Vet inte om du har dina utslag kvar, men tänkte bara säga att jag hade också röda utslag för ett tag sedan som kom och gick, det visade sig vara "Femte sjukan" de utslagen försvann efter ungefär en vecka utan medicinering :)

Svar: Nämen tack!! :'D Hade du några andra symtom av "femte sjukan" än utslag? Jag läste att man skulle ha feber och eventuellt ledvärk också men det hade inte jag.. låter annars ganska likt! Skönt att man inte kan få det igen i så fall ;)
piggelinen.blogg.se

2013-02-22 @ 08:16:24
klara

haha, bästa skeden!

2013-02-23 @ 17:59:25
URL: http://klarasaurus.blogg.se
Amanda

Hej igen! Jag hade lite rodnande (eller säger man röda kanske) kinder också, men jag hade inget annat. Ibland kliade de lite men då satte jag på någon salva ( aloe vera eller cortison ) som gjorde att det slutade! ;) Hoppas det hjälper! :)

Svar: Tack för "tipset", låter ju som om jag kan ha varit sjuk med det där! Turligt nog är mina utslag också borta nu, lyckaa :D
piggelinen.blogg.se

2013-02-24 @ 19:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Follow on Bloglovin