Da dum tss

Har velat fota i evigheter. Haft abstinens i månader. Tänk fota vad-som-helst-bara-jag-får-fota i veckor. Så igår kväll satt jag äntligen och mös med min kamera på en pall i en replokal lycklig som ett litet barn på julafton. 
 
(Det ska finnas två animationer bland bilderna också, funkar de inte så uppdatera sidan ett par gånger.. blogg.se typ hatar mig) 














Snälla tuffa killar detdära. 

Dagens lunch

Tacos med rödlöksbitar stora som hus. 
 

Deadline

Efter det här inlägget lovar jag att försööööka sluta skriva om skolarbeten hela tiden, tänker att ni kanske inte tycker det är sådär jätteroligt att läsa om. Men jag kan liksom inte riktigt låta bli (kan ha något att göra med att jag inte har haft något liv på senaste tiden)..
 
I alla fall - hade portfoliovisningen idag och det gick superbra! Nu är jag helt hundra procent klar, färdig, finito med projektet Deadline och tänker njuta av friheten fram till jul (samtidigt som jag skriver b-uppsats då förståss, för bra ska man ju inte ha det). Woho!
 

(Fotograf: Okänd)

Listigt


(Bildkälla: society6.com)

Tomt i skolan

Det blev ändrade planer, jag begav mig till skolan idag ändå för att skriva ut lite saker till min portfolio. Vid halv åtta var det ganska tomt i byggnaden. Konstigt. 



Skrev ut mitt magasin, det blev såhär;






Dålig stämning det blev

Kevin: Har du gått upp Elin?
Jag: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh?!?!
Kevin: Alltsåå.. jag menar om du har rest dig från sängen!!!!

Man bara "Jaa.. nu när du säger det har jag nog blivit lite rund om ansiktet alltså" 
 

Önskar att jag var grym på graffiti


(Bildkälla: blog.ekosystem.org)


(Bildkälla: art-blender.com)
 
(Bildkälla: broken-culture.co.uk)


(Bildkälla: images.wookmark.com)


(Bildkälla: s3.amazonaws.com)

Det är trevligt att vara ledig

Min helg har varit toppen, Mikael var fruktansvärt snygg i sin brandmansutstyrsel och jag fick se "Breaking dawn part 2" trots att vi egentligen var för sena för att hämta ut biljetterna (Frida vinkade vidare bussen som vi egentligen borde ha tagit... inga kommentarer). Nu är jag hemma i Malmö igen men planerar inte att besöka skolan förrän på torsdag. Livet leker. 


Tuff animation

Jag kan titta på den här cykeln i evigheter. 

(Bildkälla: www.bestgifever.com)

Hej livet nu är jag tillbaka

Idag vaknade jag glad. Vår presentation gick över alla förväntninga, grupparbetet är efter tre intensiva månader äääntligen avslutat och jag fick VG på min senaste kurs. Nu slipper jag all stress, all frustration och allt helgarbetande! KUNDE INTE VARIT LYCKLIGARE!!!! Nu firar jag med en heldag shopping och en pluggfri helg!! Värt en smilie;
 
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ny startsida

Gillar förresten att jag är borta i tre dagar och när jag kommer tillbaka så har blogg.se hunnit byta layout. Känner knappt igen mig! Kan dessvärre inte påstå att det blev snyggare... Opersonlig, grå (you don't say) och de där cirklarna..? Kan någon förklara logiken i deras placering? För att inta tala om den enorma reklambannern som täcker halva sidan och en röd kursiv som jag bara inte kan gilla. Äeh blogg.se, nytt försök! 
 

Stockholm i bilder

Tågresan upp gick bra. Alla var otroligt sociala. 



Sen kom vi fram. Värsta utsikten. 



Sen skrev vi på vår presentation till klockan ett på natten. Gick upp halv sex dagen därpå. 



Planerade. 



Slet. 
 
 
Sen höll vi vår presentation, fick igång en diskussion som vi blev tvungna att avbryta på grund av att tiden tog slut. Kändes bra.  
 
Sen minglade vi (skyltarna i bakgrunden är våra) (400 personer befann sig i lokalen) (det var trångt). Sen sov vi gott.
 


Idag gick vi på sightseeing i gamla stan. 



Sen åkte vi hem. 



Nu ska jag sova. Gonatt!

Hejdå Skåne

I vanlig ordning ska ju något hända när man minst vill det. Nyss blev jag helt omotiverat jätteillamående, hängde mig över toastolen när det plötsligt började blixtra något fruktansvärt för ögonen och mina öron fylldes av ett högt pipljud. Där satt jag en stund innan det avtog lika plötsligt som det kom. Det enda beviset på att något hänt var att jag skakade som jag vet inte vad, var likblek i ansiktet och att kallsvetten bokstavligt talat rann om mig. 
 
Men nu mår jag prima igen. Fattar ingenting. 
 
Aja, snart beger sig den här nervösa tjejen sig till huvudstaden och kommer nog inte kunna blogga igen förrän på torsdag kväll. Önska mig lycka till och håll tummarna för att jag varken ska svimma på scen eller att mina nylagade byxor ska spricka igen!

Let's do thiiis. 




Läppstift

Idag har jag gått emot mina egna principer och köpt ett läppstift! Kunde. Inte. Låta. Bli. Färgen heter "flirty girl" och är helt perfekt! Slår vad om att Mikael kommer tycka det också efter att jag har pussat lite på honom. Mohahahahahaaa. 


Mätt som en plätt

Idag gjorde jag mig lite lyxköttfärssås innehållande köttfärs, svamp, gul lök, vitlök, krossade tomater, soja, sambal oelek, färsk basilika, oregano och rött vin. Åt tills jag inte kunde äta mer. Mums. 




Det drar ihop sig

Nu börjar vi bli nervösa, idag ska vi filma det sista inför redovisningen på designdagen i Stockholm!
 
Här kommer ett gäng behind-the-scenes-bilder som Anna har fotat när vi filmat vid tidigare tillfällen. Är ni riktigt snälla kan ni kanske få se filmen när den är klar också..







(OBS: Bilderna är som sagt fotade av Anna i min grupp) 

Klädkris

Jag skulle behöva köpa nya kläder, två av mina jeans har spruckit inom loppet av ett par månader så numera har jag bara ett par marinblå att slita på. Och jag använder alltid svarta i vanliga fall. Alltid. Dessutom ska jag ju presentera ett arbete inför några fina-i-kanten-människor nästa vecka och dessutom fyller min pojkvän 20.

Nu har jag dessvärre beslutsångest över när jag ska shoppa. Idag, måndag eller nästa fredag? Eller inte alls? Borde plugga istället. Argh. 

(Bildkällor: 1 2 3 4)

Vill också kunna

Man blir knappt avundsjuk på Ramon Bruins öga för perspektiv... 
 




Skolan nästa

Beger mig till skolan nu, ska ha lektioner hela dagen och därefter göra lite grupparbete. Så ni vet var ni har mig. 
 

Gonatt världen

Nu har jag slått ett nytt personligt rekord och avslutat ett 25h långt samtal på Skype. Borde typ tillägnas titeln "elitskypare" eller något. Kommer sova gott nu!
 

Jag gillar kul läxa

Blev just klar med layouten till mitt magasin! Det är riiktigt kul att designa tidningsuppslag alltså, hade lätt velat arbeta med det i framtiden. 
 
Ett uppslag ur magasinet:
 

Men bara ibland

På tal om katt så är Ottos ganska söt ibland.
 




Jag vill ha en katt

(Alltså jag fyller snart år) (Och det är snart jul, så ni vet) 


Bara så ni vet

När jag är "klar" med vårt projekt, har skrivit min b-uppsats och har redovisat min portfolio då ska här ske förändring! Min blogg ska få större bilder, starkare färger och ny header. Tummis på den. 

Vad duktig du är Elin

Projektet som är anledningen till mitt kassa bloggande, och som vi har arbetat med i något som känns som en evighet, har nu fått stöd av postkodslotteriets kulturstiftelse! Grattis till mig och min grupp alltså! Nästa vecka smäller det - då åker vi upp till Stockholm för att presentera vårt arbete inför ett gäng kunniga designers. Jag är inte nervös eller så. 
 
 
Idag firar jag med att layouta en fiktiv tidning! 

Alltså jag typ älskar Non stop


Emporia får godkänt

Jodå, jag skulle nog kunna fördriva en dag på Emporia, men det levde väl inte riiiiktigt upp till förväntningarna. Tacka vet jag Väla utanför Helsingborg. 
 

(Fast det var kul att åka i rulltrapporna...)


Emporia here we come

Snart ska jag och Frida till Hyllie och inspektera det nya köpcentrat Emporia! Jag hoppas att det ser lite roligare ut idag mot vad det gjorde när jag var där senast (fotade byggnaden utan att veta vad det var för byggnad, tror jag är lite synsk alltså). 
 

En helt vanlig söndagskväll

Otto testar sina gränser, självklart i vetenskapligt syfte. Alltid i vetenskapligt syfte. Otto tycker att jag borde låtsas som om det är jag som utför dessa beundransvärda prestationer eftersom att vi "typ ser likadana ut". Jag är inte beredd att hålla med, även om startbilden för videon och min presentationsbild är läskigt lika... man har ju sina principer. 


Som sagt, jag och Otto gör allt för vetenskapen... och har alltid gjort.


Stackars ankorna


Eko ekooo ekoooooo

Min bristfälliga uppdatering beror på att jag inte har något att skriva om. Alls. Eller okej, jag erkänner, egentligen beror det nog mest på att jag inte orkar komma på nått att skriva om. 
 
Som tröst får ni en urgammal bild på en blomma som nog är ganska död i skrivandets stund. 
 

Tralala

Började dagen med att dansa medan jag borstade tänderna.
Fortsatte dagen med att bli regnad på, ha världens tråkigaste lektion, göra grupparbete och vara helt extremt jätteglad ändå. 
Avslutar dagen med att sitta och le för mig själv medan jag gör skolarbete. 
 
Gillar den här dagen alltså. 
 

Gomorron mina vänner!


Sova? Vad är det?

Detta är vad jag sitter och gör såhär en onsdagsnatt:

 
Tur att jag har lyxlirare till kompisar som är lediga imorgon och därför kan hålla mig sällskap, hade varit ganska trist att sitta och skriva en essä i total ensamhet känner jag. 

Vi måste vara släkt


Det är en bra dag idag

Lyxade till det ikväll med baguette, philadelphiaost, ruccola, salami och tomat!  



Sen vann jag över Otto på vetgirig. Bra dag som sagt. 

ÄNTLIGEN


Inga kommentarer

Peter: "Kev är en sån chick magnet"
Jag:
"Hahaha, kycklingmanet!"
Peter: "MANET!??! HAHAHAHAHAA"

Sär skrivningar och fellstavningar

Varje gång jag åker buss genom stan plågas jag över alla extremt fula skyltar som svischar förbi (hej skolskadad), utöver fruktansvärda designer är det skrämmande många som har gjort skyltar med tusen stavfel. 
 
Den här skylten ser jag varje morgon och den gör mig tokig (namnet på thaimassagestället är i övrigt himla fint, hahaha): 
 


Helg erbjudande brunch talrik med ägg, bacon, bröd, yogurt, pålägg, frukt och pannkaka.. hade man fått en macka utan något på om det inte hade ingått pålägg i menyn? Det är frågan.

Älskade söndag

Det är alltid lika kul med grupparbeten. Särskilt när man ska ha redovisning imorgon och inte får tag på de andra i gruppen och redan har gjort allt annat själv. Typ så kul känner jag att det är just nu. 

Jag arbetade i övrigt med ett annat grupparbete 10:00-16:30 idag, turligt nog ett trevligare sådant med lite mer ambitiösa gruppmedlemmar. Men ändå. Hejdå söndag.
 


(Bildkälla: enpundit.com)

Hej jul

Det är kanske inte den bästa bilden jag tagit i mitt liv men....
 


Ärligt talat Malmö. Julgran? Tänd? NU?! Lägg också märke till att de hängt upp snöflingeimitationer i trädet i förgrunden. Som blinkade. Jag är mållös. 

Hemma hos mina föräldrar

Har hört att kvantitet går före kvalitet när man bloggar, så här har ni ett himla genomtänkt blogginlägg. 
 

Kaos

Det blev lite stressigt ikväll, men nu är jag redo inför morgondagens redovisning! Är ganska glad att jag införskaffade en ordentlig skärmatta och stållinjal idag alltså. Har skurit upp hundra sidor för hand. Hundra sidor. 









RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0