Så. Lycklig.

Gick upp 10:00 igår. Pluggade till klockan 03:30 idag. Gick upp 08:30 idag och pluggade till 16:55. Gjorde en hemsida och skrev fyra A4 med text. 
 
Har aldirg någonsin i hela mitt liv varit lyckligare över att bli klar med ett skolarbete. Har heller aldrig någonsin i mitt liv varit så slut i hjärnan. HEJ HELG JAG ÄLSKAR DIG!
 

Min första salstenta

Hade tenta igår. Med ett plåster på fingret, en ipren i magen och en bunt näsdukar i fickan. PEPP. "Det gick skiiiiiitdåligt", som Otto skulle ha sagt. "Säkert IG", som Otto skulle ha sagt.
 
 
Det gick alltså hur bra som helst och jag är grymt nöjd. Bara en vecka till sen välkomna jag livet igen!

Webbportfolio

Skolarbetet jag håller på med just nu; en webbsida till mig själv. Älskar denna kursen! Försöker komma på någon tuff layout nu bara för att det är kul. 
 

Jag är glad.

För att det är lördag och sånt ni vet. Puss.

Aldrig mer pinsam tystnad

Hatar du pinsam tystnad? Då kan du vara lugn! För jag har utvecklat världens bästa tystnadsdödare!
 
*pinsam tystnad* 
Jag: Men alltså.. har du tänkt på en sak? 
Någon: Nä vadå?
Jag: Visst är giraffer rätt coola ändå?

Och VIPS har vi startat en sjukt intressant konversation om huruvida giraffer är coola eller inte! Fungerar alla gånger av alla, väl beprövat. Om man inte gillar giraffer kan man exempelvis prata om hårfönar eller potatisskalare, vad som helst bara det är random! 
 
Ni kan tacka mig sen.
 

Fiffiga ordlekar

Tänk om man hade haft denna fantasin! Besök Nabhan Abdullatifs deviantart här, den är full av roliga illustrationer som man önskar att man själv hade kommit på.. 


Att åka buss

Det bästa med att åka buss i Malmö på vintrarna är att alla andra som annars cyklar också börjar åka. Vilket innebär att det blir sådär härligt jättetrångt och folk luktar illa och det är varmt som i en ugn och man bara ber till Gud att luften ska räcka tillräckligt länge för att man ska komma fram till sin busshållplats utan att drabbas av koldioxidförgiftning och dö. 

Eller jag vet inte om det är det bästa precis men det hör liksom till. 


Fick i alla fall städat

Har man att göra så skaffar man sig mer att göra. Kommer aldrig släppa in salta pinnar i min lägenhet igen! 
 

Hej helg hejdå helg

Haft världens bästa helg! Träffat en hel massa trevligt folk, bakat lussebullar och sett vildsvin för första gången i mitt liv. Det var stort och läskigt och jag körde fort därifrån, haha!
 
Men nu är det snart ny vecka och jag har extremt mycket i skolan, vilket innebär att bloggen lär eka ett tag framöver.. men jag vet att ni har överseende. För ni är bäst.

(Efter mig då.)
 
 

Mornings

Jag fryser, jag är trött, det är mörkt ute och jag ska snart till skolan. Jag tycker redan dåligt om den här dagen.
 

Definitionen av blond

Jag berättade precis för Frida om två tvillingar som gick i samma skola som oss på gymnasiet.
Hennes reaktion: "Tyckte väl jag såg honom ofta...."

 


(Tänk att det bara har gått tre år! Så små! Så söta!)

Kreativa reklamer

Okej folk brukar bli upprörda när jag säger att jag gillar reklam men ni kan väl ändå hålla med om att dessa är ganska bra?

 

En svinkall skoldag

Idag har jag stått i ösregn utan paraply iförd en jacka som suger åt sig vatten som en liten tvättsvamp. Det var helfullt i busskuren och det tog två fulla bussar innan jag kom på. Genomblöt.

Gick i skolan nio till fem och det största som hände var att jag hittade en tygklädd stol i ett svinkallt lunchkaos. Den lyckan alltså.


Matte har aldrig varit hans starka sida

Otto: Alltså om någon hade bett mig att beskriva mig själv med ett ord så hade jag sagt "för sen".
Jag: Ehm... det är två ord?
Otto: Oj.Därför borde jag inte få börja nio idag

(Lägga sig i tid? Vad är det?)


Lunch blev heldag

Lunchade med Frida idag! Eller ja det eskalerade lite så jag var inte hemma förrän sju. Men ändå.

Till fika köpte vi två kakor vardera och kände oss grymt busiga, fnittrade sen förnöjt hela vägen hem till soffan och gosade ner oss tillsammas med Mario och en påse godis. Det är ju trots allt måndag.

 

Charmiga vovvar

Man kan göra meningsfulla saker. Man kan också sitta och kolla på hundar som rister sig. 
 

Ambitiöst värre

Vad jag ägnar min söndag åt? Kurslitteratur, såklart! Medan mina vänner äter tårta och åker till Ullared så sitter jag här. Med min bok. Om pappersfiber. 
 
 
Fast sen var jag ju på vift igår och imorgon planerar jag att leka med Frida, så jag vet inte riktigt om jag har rätt att gnälla. Men ändå liksom!

Varje morgon


Leonard Gren

En Klara undrade om jag har någon favoritfotograf. Och det har jag. Han heter Leonard Gren och jag hade kunnat offra ett antal kroppsdelar för att få hans talang! Att vi sen kommer från samma stad och dessutom både har fått för oss att flytta till Malmö är ju mest ett plus i kanten (nej jag har inte stalkat, lovar!).
 
Ett gäng av hans helt totalt fantastiska bilder kommer här! Alltså ljussättningen och skärpan. Jag dör.
 


Kräkfärdig

Idag delade de ut en ny sorts maträtt från Findus vid stationen; "Risotto con Aspargi". Grymt bra tyckte jag som var trött och inte kände för att laga mat när jag kom hem... meeeneeeee..... Alltså risotto ser förvisso alltid ut som kräk, men den brukar liksom inte smaka som det. Tänk skolmat. Yeaah. Jag slängde allt efter två tuggor och fick bittert ställa mig framför spisen ändå.
 
Finns det verkligen folk som äter detta frivilligt?! 
(Svar ja, jag levde på knäckebröd till lunch genom hela min skoltid. Sue me.)
 
 

Före och efter

Rotade fram ett gammalt foto ur arkivet och gick lös på det i Photoshop, det var längesen jag experimenterade med en bild bara för skoj skull!

Före:

Efter:

Föregående inlägg

Inlägget innan detta är en finfin beskrivning av mig själv som jag tänkte länka till "om mig" i menyn. Jag menar om någon undrar varför det helt ur ingenstans ploppar upp ett inlägg om mig. Bara mig. 
 
Har ni några frågor så är det fritt fram att ställa dem förresten! Eller tips på vad ni vill veta mer om mig. Kom igen, jag vet att ni har gått och funderat över mitt liv hur länge som helst!
 

Om mig

Jag heter Elin och föddes år 1992 utanför Helsingborg. Idag bor jag i en minilägenhet i Malmö, har utbildat mig till grafisk designer, arbetar deltid som webmaster och studerar samtidigt bildbehandling och programmering. Min fritid (den lilla fritid jag har, alltså) består mestadels av fotografering, illustrering, design, twitter och, såklart, bloggar.
 
Det var den korta versionen. 
 
Annars har jag en leverfläck på mitt ögonlock och älskar att rita kaniner (du kommer märka det, oroa dig inte). Jag har läst Teknik Data/IT på gymnasiet i en klass med bara killar (plus Frida, hej!) och är galen i webbdesign. Jag kan stå med raka ben och ha handflatorna i golvet och jag höll på med hästar i sju år innan jag slutade på grund av att jag flyttade till min studentlägenhet. Jag har hört ryktas att jag är fett random, efterbliven men kul och hälften av er känner förmodligen igen mig från stallet.se där jag varit en hängiven medlem under namnet Solbacka. 
 
Hoppas ni gillar min blogg! Välkomna!
 Att skriva ett inlägg

Hur gör ni egentligen när ni skriver nya inlägg? Jag har ovanan att alltid (ALLTID) publicera dem, för att sen titta igenom dem och ändra dem och publicera igen. Och ofta ändra en gång till. Och en gång till. Och en gång till. Och på den tiden hinner alltid någon följare läsa inlägget och kommentera och då blir man sådär sur på sig själv för att man för tusende gången har publicerat ett inlägg innan det var klart. 
 
Varför jag inte klickar på förhandsgranska istället? Jag vet inte. Det blir liksom inte riktigt samma sak.
 

Var jag befinner mig nu?

Antagligen här någonstans bland färgglada luftballonger och rosa små hjortar!
Förtydligande: Jag sover alltså. Inget annat.
Dygnet borde ha fler timmar

Här sitter jag och försöker strukturera upp en webbsida till ett grupparbete. Det går helt okej bortsett från att jag har lite skuldkänsor över att jag inte har bloggat ordentligt på hela helgen och därför booorde blogga nått kul nu. 
Men har liksom inte riktigt tid att komma på något kul att skriva. 

Men ni tycker väl om mig ändå? Right?

 

Det är en bra helg

Frida var hos mig i Malmö igår. Nu är jag hos mina föräldrar i Helsingborg. Over and out. 


Ett steg i taget

Nu har jag börjat hänga upp de där tavelramarna jag köpte för x antal veckor sedan! Vad jag ska ha för foton i dem har jag inte bestämt än men man ska ju börja någonstans.
 
Antal upphängda ramar: 0
Antal säkringar som gått: 1
Antal limpistoler som brunnit: 1

Här kan du sätta in valfritt brutalt skämt innehållande "Malmö" och "pistoler".
Walk of the Earth

Man kan göra dåliga covers, man kan göra bra covers, man kan göra bättre covers och så kan man göra helt extremt jättebra covers.

 
RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0