Efter fest kommer matkoma

Jag är jättemätt nu för jag åt pastasallad och kladdkaka till frukost. Och jag åt frukost klockan två. Tänker sova över hos födelsedagsbarn fler gånger. 
 
Det var faktiskt rätt kul utöver maten också, tro det eller ej! Funderar över varför jag inte fick en pall att stå på under gruppfotot dock.
 
 
Detta trots mina klackar. "Ooooj vad höööga" tänker ni säkert nu. Men mh okej jag jag är inte van vid att gå i klackar och SUGER på det, deal with it liksom. 
 
 
Va såhär glad innan jag började få ont i fötterna dock. Det var najs. 
 
 
Nu ska jag äta popcorn och kolla youtube. The fabolous life of Elin. 

Fest är bäst

Ikväll ska jag på FÖDELSEDAGSFEST! Peppar galet mycket, liksom fattar ni hur mycket god mat jag kommer få??????????????


Visdomsord

Fick bästa svaret ever från en random person jag ville köpa bok av i övrigt.

 
 

Stod och stekte

Yepp, jag fick för mig att göra lite pannkakor idag. Inte sånnadära vanliga tråkiga på normal mjölk utan med kokosmjölk (!!!!!!!!!!!!!!!) !
Konstaterar såhär i efterhand att jag inte ens tycker om kokosmjölk. Och att jag aldrig någonsin tänker vara med i Robinson.
 

Så kan det gå

Jag snarare simmade än promenerade min runda idag, det har regnat litta i Malmö, men klädsim är alltid lika kul! Det kanske inte är lika kul för alla de som vadar runt i sina källare just nu men hey, det är inte alla som har inomhuspool. Era lyckostar.


Jag just nu


Aldrig nöjd

Alltså det är helt galet vad jag har blivit dålig på bildredigering, är det inte meningen att man ska bli bättre med åren??
 
Bilderna nedan redigerade jag idag, de ser väl helt okej ut men blev varken fräscha eller somriga som jag hade tänkt mig. Istället ser de nästan tecknade ut och har fått konstiga färgstick som jag inte får bukt på. Måste ta tag i mina redigeringsskills en gång för alla nu och öva öva öva! Har ni tips så langa, jag ska bli proffs!  


Tidlös

Den när man tror att klockan är halv tolv men den är två.
 
På natten. 
 
 

Ett inlägg kommer lastat med laster

Alltså denna färgkombon!! TOTALSÅLD. Jag vet någon som kommer köpa en sandfärgad kofta typ jättesnart. 
 

Veckans höjdpunkt


Fågelskådarlyckan

Kolla vad jag såg utanför fönstret idag!!! Blev extremt exalterad. EN STJÄRTMES. Och inte vilken stjärtmes som helst. EN KONTINENTAL EN!!!! I Sverige kan man bara hitta dessa i Skåne. Denna chillade tillsammans med en flock vanliga stjärtmesar på cirkus sex exemplar samt tre förvirrade små kungsfåglar - ibland är det bra trevligt att bo i Malmö.

Plus i kanten för att jag fick något att fotografera och blogga om. VÄRT!
 
 
 

Grattis på födelsedagen!

 

Update.php

Ah just det - ni vet ju inte. Jag pluggar numera programmering på distans. Jepp jag tog examen som grafisk designer efter mycket svett och många tårar, om någon var värd den examen så var det fan jag. Det säger jag bara.
 
Mh jag kanske jobbar deltid som webmaster också, på ett litet företag i Ängelholm. På distans. Tillåt mig att förtydliga att jag kan både jobba OCH plugga från sängen! Just puttin it out there.
 
Och så en låt på det:
 

Hello world!

Nu har det gått så långt att inte ens min bästa kompis mamma tjatar om att jag ska blogga längre. Och då är det illa.
 
HEJ!
 
Det är jag som har dissat er i typ ett år bara sådär utan anledning. Skäms lite, särskilt med tanke på att folk fortfarande besöker bloggen dagligen, men ni vet.. livet kom emellan liksom (haaaaah yeah right). Hur vi ska kunna ta igen allt? Vet inte riktigt. Något jag däremot vet är att jag tänker blogga lite sådär sporadiskt framöver för att det är kul och för att jag kan och lite för att jag har ett behov av att berätta om vardagsdetaljer i mitt liv som, om vi ska vara helt ärliga, ingen egentligen bryr sig om.  
 
Mina och halva Fridas spontana känslor över detta beslut: 

 
Förhoppningsvis era spontana känslor över detta beslut:
 
>:C :3 :> :) XD :D 8D :P 
RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0