Lägesrapport

Alltså inte för att verka bitter eller så men borde jag ta det som en pik att jag får fler följare när jag inte bloggar än när jag gör det? Haha.
 
Sommarjobb, fint väder och meningsfullt liv är anledningen till bloggtorkan; idag har jag exempelvis spenderat all min lediga tid åt att köra runt i jakten på den perfekta glasskiosken.
 
Min twitter uppdateras dock flitigt om ni saknar mig allt för mycket. Och det gör ni såklart.


Fml

Ja jag är alltså på uselt humör. Det har eventuellt något att göra med att jag har konstant ont i ryggen och att jag börjar sommarjobba imorgon. Ska gå upp fem. Det suger.
 
Let's fira med en random häftig bild! 


Polkagris

Vad tycks om min nya bränna?

 
Recept: Sitt fem timmar i solen iförd valfritt linne. Ta inte på solkräm.

Ny bundis

Pratade lite med vår nya granne idag! Tror jag är kär. 
 

Kärleken var inte ömsesidig

Vi umgicks lite med getterna.

Sen kom den här elakingen fram till Frida och bet henne i benet. Jag skrattade. Tills samma get försökte stånga mig. Då gick vi.

Som barn på nytt

Besökte Skånes Djurpark idag! Tänkte fota en massa men det blev inte så mycket med det, mest älgar och getter som fastnade på halvkassa bilder. Men ni får hålla till godo.

Son: Äter älgar morötter pappa?
Pappa: Nä jag tror inte det.. de är ju gräsätare.  
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw.

HAH, där lurade jag dig allt, hjärna!

Är så exalterad över att jag ska till Skånes Djurpark imorgon att jag inte klarar av att blogga! 
 
Fast okej, egentligen beror bristen på blogginlägg mest på att jag ska upp tidigt imorgon för att besiktiga bilen och därmed måste lägga mig nu. Vilket innebär att jag inte hinner blogga.
 
Fast nu bloggade jag ju ändå så. Whatever.

Vatten? Vad är det?

Lever för tillfället i misär. Ni vet, på fängelset får man i alla fall vatten till brödet. Här hemma törstar vi numera på grund av att jag råkade tvätta upp allt vatten i brunnen innan idag när jag skulle göra min bil fin till besiktningen. 
 
Sånt som händer. Men nu tycker jag att brunnen kan ta och fyllas på med vatten igen för jag skulle vilja spola på toaletten snart. Tack.
 

Random utfyllnadsbild på random melon som ser ut som ett random regnmoln.

En del är smartare än andra

 

Man kan inte ha talang för allt

Otto skulle lära mig att göra pappersstjärnor. Det gick väl lite...... sådärSen kastade han sin perfekta pappersstjärna på mig och skrek "STJÄRNOORNAS KRIIIG" som en annan barnunge. Hatar honom.

Mitt virtuella liv är hotat

Well.. önskar att jag hade gjort en ny bloggdesign och skaffat mig en hemsida vid det här laget men trots att jag har varit ledig i typ fem veckor har jag inte fått tummen ur. Var tog tiden vägen egentligen? Det enda jag hinner med ordentligt på nätet just nu är twitter - och det är för att jag twittrar från mobilen. 
 
Måste. Skärpa. Mig.
 
Kompenserar med världens gulligaste animation!
 

Fruktansvärd natt

Dagens lyckligaste ögonblick i bild.


Glömde laddaren hemma och sov över hos en kompis. Ångesten! Paniken! Rädslan! Men nu lever och frodas den igen, den lille mobilen.

Gick inte in i väggen iaf

Jag gick rakt in i en dörr i förrgår. Hur jag lyckades med det? Vet inte. Men ont gjorde det och idag upptäckte jag ett fint blåmärke efter dörrhandtaget på min mage.
 
 

Klumpigare människa än mig får man ju leta efter.
RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0