Gomorron världen


Fråga inte

Alltså ibland undrar jag om jag har för mycket fritid.. eller okej, där ljög jag, jag älskar att göra onödiga saker - typ som att rita trehundratjugoåtta vita rektanglar över en gammal egobild.





Traincastle

Här kommer ett gäng bilder från Traincastle's spelning som jag publicerar på eget bevåg, har hört ryktas att min blogg är poppis bland bandmedlemmarna såå.. hejhej på er!

Tillåt mig att presentera



Sebbe:



Jens:



Simme:

 
Carl:


Mikael, i bloggen också känd som "min pojkvän" eller "killen":



Fick mersmak på fotograferandet så jag hoppas ha ork att pallra mig ut och fota lite i veckan, på köpet kanske ni får mer än ett inlägg var tredje dag att läsa.. vi kan ju hålla tummarna i alla fall!

Värsta cool

Helsingborgsfestivalen har varit i full gång i helgen och jag roade mig med att följa med killens band back stage innan de skulle spela. Kände mig värsta cool och vägrade ta av mig armbandet efteråt, Mikael tyckte mest att jag var töntig och hånade mig för att jag "säkert skulle ta en bild på det och visa på bloggen".. 
 
 
Problem med det eller?

Kliiiiiaaaar

"Vilka härliga sommarben du har Elin!"
".. Tack?"
 


 
Vet inte om jag tycker att de är så himla härliga.

Rawr

Hade världens shoppingabstinens igår som jag bara inte kunde stå emot, så trots att jag egentligen kände mer för att sova gav jag mig iväg och köpte två nya kattdjur till garderoben. Kunde liksom inte låta bli. 


Svettigt

Har klippt några mil häck idag och svettats några liter i den skånska sommarvärmen, mina armar är lite som kokt spaghetti nu. Är förresten sådär lagom extremt enormt supermega jättetrött, såatteeeeh... gonatt!



 

Hejdå otur, vi ses en annan gång

Imorgon kommer jag inte vara förkyld längre, jag kommer inte nackspärr, inte ha mens, inte ha huvudvärk och inte ha klåda i mina ögon. Imorgon kommer det bli fint väder och Mikael kommer vara hemma. Känner på mig att imorgon blir en bra dag. 

Önsketänkande.

Sa du grafisk design?

Det ringde från Halmstad högskola idag.
 
Tjej: "Hej! Jag ringer från Halmstad högskola, jag ser här att du har kommit in på vårt webbdesignprogram som jag också läser och vill därför berätta lite för dig om programmet och skolan."
Jag: "Heej! Jag har tyvärr bestämt mig för att tacka nej till platsen.. men.."
Tjej: "Va? Varför det?"
Jag: "Ja alltså, jag läser redan ett program i grafisk design på Malmö högskola. Egentligen sökte jag bara ert program eftersom att jag var osäker på om jag ville läsa vidare i Malmö och ville ha möjlighet att tänka på det över sommaren. Men du får gärna berätta lite om ert program ändå, jag är nyfiken!"
Tjej: "Haha, jaså, ja, jag kan berätta lite! *babblar en massa om kurser och lärare och blabla* Men jahaja, så du läser grafisk design? Det låter spännande! Alltså jag vet inte om jag får fråga egentligen eftersom att jag får betalt för att ringa till dig meeeeeneeeeee... kan du inte berätta lite om ditt program?"
Jag: "Hahaha, jo, visst!"

Har en känsla av att det snarare var jag som värvade en student under det där samtalet än tvärt om.......

Gårdagen i bilder

Fulade oss.



Sjöng SingStar (jag ägde, såklart).



Målade krigsmålning och gick ut en sväng och dansade.



Sov.

Lördagsmys

Det blev en sen kväll igår (var inte hemma förän halv sex på morgonen - då hade jag varit vaken i 24 timmar) så jag tog igen mig idag genom att lägga mig i solen och gosa med grannkatten. När bilden togs sov hon som en stock. Naw.

 

Om det har regnat?

Tillåt mig att beskriva min dag i bilder.
 












Otursdrabbad

Inte för att klaga eller så meeeneee... för tillfället känns mitt liv lite sådär lagom miserabelt. Under de senaste två veckorna har jag hunnit med att både få ryggont (har inte kunnat röra mig normalt sedan förrförra tisdagen), dra på mig en vrålförkylning (som precis släppt efter två veckors snörvlande och hostande), få nackspärr (vilket förvisso släppte efter en dag), liva upp min pollenallergi (hej konstant kliande ögon), få huvudvärk (igår kväll fick jag plötsligt jätteont och ville mest bara kräka), skaffa skoskav och få ett par ömmande fotvalv.
 
 
Tilläggas bör att jag dessutom har mens, har arbetat i 13 dagar varav det regnat på samtliga och att jag inte har fått träffa min pojkvän på snart tre veckor. Tycker fruktansvärt synd om mig själv - inte minst innan idag när Joakim försökte liva upp stämningen..
 
Joakim: Vad skönt att det inte har regnat idag i alla fall!
Jag: Kul att det inte har regnat på dig ju!!!
 
På något mystiskt vis har nämligen en regäl regnskur dragit över mig idag men missat samtliga andra på jobbet, trots att vi bara arbetade runt 500 meter från varandra. Mitt liiiiiiiv. 

Mjau

När jag kom hem idag hade mina föräldrar satt upp en byggnadsställning utanför vardagsrummet, här ska det bytas fönster! Dröjde dock inte länge förrän en av grannarna började snoka..
 

Vi är sämst

Okej jag förstår att ni är lediga och så, men ärligt talat, det är faktiskt inte såååå bra väder att ni kan ha det som en ursäkt till att inte besöka min blogg! Kom igeeen. Känner mig helt oälskad här!
 
 
Jajaja, jag vet att jag inte bloggar särskilt duktigt för tillfället. Men jag jobbar och när jag kommer hem är jag trött! Okej?

Visitkort

Sitter och blir inspirerad av kreativa visitkort, längtar nästan tills skolan börjar igen så att jag ska få någon ny designuppgift att bita i! Nästan.
 










 
(Bildkällor: Okända.)

Psykfall

Bytte ut bilden av mig i menyn mot ett foto från en gammal fotosession där resultatet gav sken av att jag befann mig på något typ av psykhem. Så är alltså inte fallet, även om jag är ett litet psykfall innerst inne. Gillar dock bilderna trots sjukhuskänslan, ni kanske känner igen bilden nedan från min gamla bloggdesign?
 

Lättskrämd och lättroad

Gick ensam och krattade idag och var helt i mina egna tankar när en äldre man plötsligt sa "hej" bakom mig. Tror att jag hoppade minst tre meter rakt upp i luften.

Jag: "Oj, vad rädd jag blev!"
Han: "Skrämde jag dig?"
Jag: "Haha, ja.."
Han: "Höhö, jag gjorde vad jag kunde för att du skulle bli rädd! Smög mig fram.."
Jag: "Hehe, jaså...."
 
Sen gick han. Trevligt att äldre herrar som går på kyrkogården också kan roa sig, menar jag.
 

Kommer bli känd

Är grymt omotiverad att göra något kreativt just nu, att göra någonting alls faktiskt. Hoppas att det går lika bra för mig som det gick för den här killen:
 
 
(Bildkälla: wumocomicstrip.com)

Gnällig

Jag hade inget att skriva om igår. Jag har inget att skriva om idag heller. Det har varit regnigt och blött hela dagen och jag är tröttare än tröttast och frusnare än frusnast och har ajigare än ajigast mest överallt. Känner mig lite som mannen på den här bilden måste känna sig. Typ. Eller något. Bilden är häftig i alla fall.
 
 
(Bildkälla: Okänd)

Lite sugna

Jag och Joakim höll på att suga upp häckklipp idag när någon kom förbi med en jättesöt liten hårboll till hund. Vi tittade menande på varandra och flinade. Bilden som poppade upp i våra huvuden:



 

Fotograferat

Passade på att fota lite i det fina vädret igår, solsken och 24 grader, I like! Resultatet blev sådär, men vissa saker ska man kanske inte vila sig i form till..


Ååååh

 
Har letat efter ett par skor liknande Jeffrey Campbells ett bra tag nu och igår hittade jag äääääntligen ett par inne på Skopunkten! Slog till direkt. Men nu tror jag att jag ångrar mig lite, vet inte om jag ska lämna tillbaka dem, jag ser liksom mer giraffig än snygg ut i dem? Hjälp? 
 

Söndag

Idag är det en sådandär dag. Ni vet, när det är söndag och det är klibbigt och varmt och man är svettig och äcklig och håret är skitigt och näsan rinner och man hostar och halsen svider och man har ont i ryggen och man klämmer fingret i dörren och man slår tån i tröskeln och man ler för att det är en sådandär dag som borde vara riktig sugig men som är riktigt bra för att man är på ett sådantdär strålande humör utan att ha någon som helst anledning till att vara på det. Det är en sådandär underbar dag!
 

Hästsvans

Jag har aldrig tyckt om att ha uppsatt hår, men jag har det när jag arbetar för att det är smidigt. Och nu plötsligt trivs jag nästan i det. Idag hade jag till och med hästsvans när jag shoppade, HÄSTSVANS! Wow.


Älskar komplimanger

Mamma: Vad tjock din arm ser ut på den bilden!
Jag: Tack?

Inspiration

Blir så sugen på att måla med vattenfärg när jag ser den här bilden!
 
(Bildkälla: här)

Min första figurklippta buske

Får jag godkänt? Några medlidandepoäng kan jag väl få på grund av mina värkande handleder och spaghettiarmar i alla fall..?
 

Grymt

Hej jag heter Elin och jag tycker om att få betalt för att titta på andra som arbetar i backspegeln och peka och säga "du missade lite där".
 
 
Tills det är min tur att bli tittad på i backspegeln då, alltså.

Min dag i stora drag (riiiiim!)

Idag stod jag och krattade i godan ro när en äldre herre kom fram till mig.

Han: "Ursäkta, har du en liten spade som jag kan få låna?"
Jag: "Nej, tyvärr.."
Han (förnärmat): "Nähä, varför inte?"
Jag: "Heh, alltså... jag har ingen spade."
Han: "Aha.."

Såhär ser det i övrigt ut där jag arbetar! Erkänn att ni blir lite avundsjuka över att jag får tillbringa heeeela min dag där?


Nu börjar det gå för långt



Bilden kommer från paow.se som är en av Sveriges största bloggar. Ni som inte hänger med får kika på detta inlägget från min gamla blogg, aha-upplevelse utlovas!

Kommer sova gott inatt


Trött

Första sommarjobbsdagen avklarad, får betalt för att träna, röra på mig och bli solbränd. "Wooow, vad är det för lyxjobb!?" undrar ni nu. Jo, jag arbetar precis som förra året på en kyrkogård där jag idag roade mig med att kratta på gravplatser och suga upp löv. Det sistnämnda är det där jobbet som man liksom hoppats att man skulle slippa, men icke. Min ryyyyygg. Mina armaaar. Garanterad träningsvärk imorgon.

På tal om ingenting så vet jag vad jag vill göra med mina gamla vaxkritor nu.

(Bildkälla: Okänd)

Hejdå sovmorgon

Börjar sommarjobba klockan sju imorgon, vill inte påstå att jag längtar tills jag ska gå upp.. men hey, nu ska jag bli rik!
 

Störda Elsa

Försökte sola idag. Försökte.
 
 



 
 
Knappt sällskapssjuk grannkatt eller så, förra året var hon ungefär lika jobbig.

Flytta följare

Som ni kanske har lagt märke till så har jag lyckats flytta mina följare på bloglovin' från glasartad.blogg.se hit, det var lättare än vad jag trodde så nu ska jag förklara för er hur man gör!
 
1. Logga in på bloglovin'.
2. Se till att både din gamla och din nya blogg är kopplade till ditt bloglovinkonto.
3. Gå in på "blogs by me" och klicka på hjälp/support i menyraden längst ner på sidan (se bilden nedan).
 
 
4. Nu kommer du till en rullista med texten "I need helt with", välj "My blog".
5. Bland frågorna som punktas upp, klicka på "I have changed my blog address, can I move my followers?".
6. Följ instruktionerna.
7. TADA!

Ekorrn' satt i graaaneeen

Såg världens minsta ekorre som hade världens största kotte i munnen. Söt. Jag tror inte att ni kan hitta den!


Ritat

Nu får det bli som det blev. Ska föreställa Moa men det är något som inte riktigt stämmer, ser ni vad får ni gärna hojta till (man blir så lätt blind för sin egen bild)!
 




RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0