Fotomodellen

Jodå, Ville har nog vant sig vid (läs: tröttnat på) min närvaro nu. 


Och så en sista bild bara för att det är gulligt när öronen fladdrar. 


Ville

Min kusin undrade om jag kunde passa hennes kanin i en vecka och jag var ytterst lättövertalad. KOLLA SÅ SÖT HAN ÄR.Okej detta kan vara den sämsta bilden jag har tagit på en kanin i hela mitt liv. Lille Ville har alltså fyra ben och är inte retarderad. Garanterar bättre bilder inom en snar framtid!

(Svar ja, jag kommer ligga i hans bur med kameran i högsta hugg typ dygnet runt.)

Lindansare

Tillåt mig att presentera "Mod(e)flugan", min senaste animation. 
 
 

Världens bästa pappa

Efter min då, såklart (nänä jag smörar inte alls för att jag vet att pappa läser min blogg).
 
I vilket fall så har den här pappan skapat ett gäng humoristiska foton med sin dotter i fokus. Lite lagom grym fantasi sådär... haha. Fler bilder hittar ni här!


Detta är Per


Resultatet av en uttråkad Elin. 

Fotosugen

Någon gång i mitt liv måste jag arrangera en sånhär bild! 
 Drar lite ackord och sådär

Har spelat gitarr hela dagen idag, snart är jag proffs!

Mamma: Det är så mysigt när du spelar gitarr Elin!
Mamma (med eftertryck): ..... även om det inte låter så bra hela tiden.

Man bara "tack" "älskar dig också".


Hårsnoddsmarodören

Minns ni när jag skrev att jag inte borde använda hårsnoddarHUR LYCKAS JAG??? Detta är alltså andra gången på en månad som en hårsnodd fastnat i mitt hår. Trilskades med detta i en halvtimme innan jag klippte sönder snodden i hopp om att den skulle lossna.
 
Men icke.Till slut dränkte jag allt i balsam och lyckades dra ur hårsnodden med våld. Dessvärre var mitt hår så intrasslat vid det laget att det inte gick att rädda. Tog till saxen ännu en gång, är typ skallig snart.

 
R.I.P. 

Men kul hade vi

Hoppas alla har haft en härlig midsommar! Själv inledde jag den såhär:
 

Och avslutade såhär:
 

Svett och shopping

Jag har verkligen inget annat att blogga om idag. 

Morotsnos

Bläddrade runt bland kaninerna på stallet.se när jag plötsligt fick syn på den här bilden. 

 
HAHAHAHA. Underbar! 

Typ det

Vad jag har gjort idag? Varit hos tandläkaren, haft sönder bilen, dragit till mig en sisådär tjugo fästingar och sen gosat över fästingarna till grannkatten.


Mvh stolt blondin


Allt annat än glada

Såg en skum fågel idag som tills vidare identifierats som blå kärrhök. Vad tror ni? 

 
Haha ja, en del har ju tubkikare och proffskameror med sig. Jag har ögonen och en mobilkamera. Körde faktiskt hem för att hämta kikare och systemkamera men när jag kom tillbaka hade den mystiska fågeln ersatts av en glada. Ironiskt.

Barnasinnet är det inget fel på

Min pappa fyllde år för några dagar sedan och fick äran att köpa en present till sig själv. Han är alltså 53 år. Vad han köpte?    
 
 
Behöver jag ens berätta att han kom springandes med denna i händerna samtidigt som han skrek "WROOOM" när jag satt vid köksbordet? Nä tänkte väl det.
 
(Men jag tycker om dig ändå!)

Klänningstokig

Jaja jag veeet att jag skriver jättekorta inlägg just nu! Men det är bara för att jag är en väldig lat människa. Här kommer ett par fina klänningar som kompensation.
 
Bildkällor: 1 2
 
 

Tidsfördriv

Det har regnat hela dagen. Jag kände att det enda vettiga var att göra en animation. Så jag gjorde en animation. Sen mejlade jag om en praktikplats och nu tycker jag att ni ska hålla tummarna.

 

Läppstiftstips

Hade jag passat i läppstift hade jag gått runt med ombremålade läppar jämt! Tufft.


Lättroad

Det bästa med att ladda min mobil är att det står "JK" på laddaren; varje gång jag får tag i den läser jag "just kidding" och ler lite för mig själv. 
 

Regnbågsvägg

Inspirationsbild.


Bloggtorka i solskenet

Okej det kan eventuellt vara så att jag har glömt bort att använda datorn på några dagar på grund av sommarlov. Det kan eventuellt också vara så att jag liksom inte orkat kolla lika ofta på mobilen. Och på grund av detta kan det eventuellt också vara så att jag inte har bloggat, inte har twittrat och inte har fotat. 
 
I ärlighetens namn har jag inget att blogga om ändå så det kan ju gå på ett ut. 
 
Bjuder på en bild på världens mest obekväma stol som för tillfället råkar vara min datorstol. Skyll på den om ni undrar varför jag inte bloggar.
 

Home sweet home

Tänkte vara sådär vitsig och skriva att "nu är jag packad" men jag glömde såklart att blogga igår kväll. Och nu är jag ju inte packad längre. Däremot är jag uppackad! HEJ HELSINGBORG!

Mamma blev genast påmind om hur det är att ha en bloggerska i huset när hon klev in genom ytterdörren. "TITTA MAMMA!" tjöt jag och fotade henne i spegeln. Jobbig_bloggtjej_92.


Lat

Borde nog putsa mitt fönster.. meeeneeeeeeee.. jag gör det när jag kommer tillbaka i höst. Eller typ nästa sommar. Eller nått sånt.
 

Glad Elin

Sprang alltså runt på stan igår och spanade in studenterna. Jag vet inte riktigt hur det gick till men av någon anledning kom jag inte hem förrän halv fem. Då var det ljust ute.
 
Tänker kompensera min sömnbrist med att lägga mig nu och sova bort hela morgondagen. På lördag åker jag hem till mina föräldrar och stannar över sommaren - tjoho!
 

Måste köpa nya solbrillor

Vill bli lika cool som den här katten.
 

Livsfarliga

Jag borde inte få lov att använda hårsnoddar, varannan gång fastnar de i mitt hår och vägrar lossna. Som igår. Eftersom att jag bor själv och därmed inte har någon som kan komma till undsättning fick jag ta till saxen. 

 

SHA LA LA LA LA LA LA LA LA DEE DAH


Vill bli liten igen

Ikväll är det studentfirande som gäller i Helsingborg, önskar att jag hade fått ta studenten en gång till! Eller eventuellt att jag hade fått vara såhär söt igen;
 
 

Försökskanin

Idag har jag blivit experimenterad på, det mättes hjärnvågor och kletades in äcklig gel i mitt hår. Vet inte riktigt vad vi kom fram till men någon typ av aktivitet fanns där i alla fall. 
 
Påstår inte att detta är den fräschaste bilden i världen, men jag gör allt för er. 
 

Little Finger

Efter vernissagen igår var vi på releasefest för andra numret av konsttidningen Little Finger, det var toppen! För en gångs skull tog jag dessutom bilder. Är stolt över mig själv. 
 

Träffade Jacob från Crooked Moon tattoo!Och valutan i baren var ritade bilder på post-it-lappar. Sjukt kul idé!
 

ÄÄÄNTLIGEN SOMMARUPPEHÅLL

Jag har haft grymt mycket att göra den senaste veckan, därav den obefintliga uppdateringen. Idag hade vi vernissage av vårt allra sista arbete den här terminen (en grafisk profil till Cirkulationscentralen) och nu kommer jag inte träffa mina klasskamrater igen förrän om ett halvår! Vi har nämligen en valbar termin i höst och sen ska vi göra exjobb. 
 
Men tills dess tänker jag koncentrera mig på att ha sommarlov. SÅ SKÖNT.
 
Vad jag presenterade: 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0