Lätt värt

Mh jag kan väl eventuellt ha tvättat mina skor i tvättmaskinen nyss och de kan eventuellt inte ha blivit ett dugg renare utan jag kanske eventuellt istället löste upp innersulan i husets gemensamma tvättmaskin.  
 
Mmmmh anledningen till att jag kom på idén med att tvätta mina skor från första början var att jag kanske råkade hälla diverse drycker på dem första gången jag använde dem så att de inte var vita längre utan prickiga och nu har jag alltså tvättat sönder ett par skor som jag använt en gång i mitt liv. Jepp. 
 
Om vi ska se till det positiva så var det någon som hade tvättat med något som luktade pepparkaka innan så nu har jag ett par sktiga skor utan innersula som i alla fall luktar pepparkaka. Lätt värt.
 
 
 
Här ovan har vi en bild på skor eftersom att jag inte pallade fota mina / mvh världens sämsta bloggerska. 

Har målat!!

Och det var kul?!?!??!? Senaste jag höll i en pensel var nog i högstadiet och då tyckte jag det var pest, men Otto övertalade mig till målarstund i helgen och ja.. tack typ? Nu ska jag köpa akrylfärger så det står härliga till! 
 
Här kommer helgens kreationer, min: 
 


Och Ottos: 
 

Halleluja

Var på dop igår! I utbyte mot en massa goda kakor gav jag bort en present i form av en liten body som jag tryckt ett eget motiv på. Bortsett från att jag höll på att elda upp huset vid första försöket gick det rätt bra ändå, om jag får säga det själv. 
 

Inte mitt stoltaste ögonblick

Såhär såg det förresten ut när jag sträckte mig efter de frysta hallonen i mataffären igår. 


Weekend

Jag har varit i London! Kollade på Harry Potter och Big Ben och åkte London eye och sådära. Mest spännande var dock vårt hotellrum; det var orange, jag delade täcke med frida, vi kunde inte mötas i gången bredvid sängen och ja.. på toaletten fick man knappt plats ens när man drog in magen. Men det var najs.
 
RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0