Sarkasm

Om man skulle ta och tvätta bilen.. jaa vad kul! 

I-landsproblem

Hade världens dilemma över hur jag ska ha håret imorgon, det vankas nämligen sista-helgen-innan-skolan-börjar-fest. Sidbena, mittbena, vågigt eller rakt? Gav nästan upp. Men skam den som ger sig! För att få in känslan lockade jag därför håret för en timme sedan. Jepp. Sidbena och lockar it is.  
 

Skärmigt

Ääääntligen har jag pallrat mig iväg till affären och köpt en ny datorskärm! Min gamla började sjunga på sista versen så jag kände att jag behövde uppdatera mig. Mitt stora bekymmer nu är att det känns som om den nya skärmen har grönstick, men jag vågar inte ändra i färgerna eftersom att jag inte vet om det bara är jag som är van vid min gamla. Får väl googla.. 

 
 
Är min bloggdesign gröndassig för er också? 

Viltlivet utanför vår dörr del 2



Vi har inte bara rådjur utanför vårt hus, vi har dessutom något så exotiskt som akrobatiska sniglar!!! Det ni! Ni får lov att vara avundsjuka.
 


"Vad är det för akrobatiskt med dem?" tänker ni nu. Jo alltså.. 


Viltlivet utanför vår dörr del 1

Gick upp relativt tidigt idag för att bege mig till Malmö, slängde en blick ut genom köksfönstret och... slängde en blick till ut genom fönstret. För jo, nog låg det ett rådjur och sov i vår trädgård alltid! Söt grej.
 

Fruktansvärt graciös

Det var längesen jag fick en så fin komplimang som när jag var ute och joggade idag, rundade ett hörn och höll på att springa in i en dam som kom promenerande från andra hållet.  
 
Damen: "Åh gud! Jag trodde att du var ett rådjur!"
 
 

Skönt man har utvecklats lite i alla fall


Kaninberoende

Jag tänkte visa er ett gäng gamla illustrationer som jag har gjort men när jag började leta i arkiven och bläddrade förbi kanin efter kanin efter kanin insåg plötsligt att det idag är tre år sedan jag ritade min första kanin till hemsidan stallet.se! Därför vill jag hellre delge er min, faktiskt ganska imponerande, samling kaninillustrationer. Håll i er! 
 
 
Vänta... undrade ni om jag gillar att rita kaniner? 

Kycklingen får liv

Mamma håller på att förbereda en djupfryst kyckling i köket inför grillning.
 
Mamma: "WIIP WIIP WIIIIP!"
Jag: "Eeeeh.. vad betydde det där?"
Mamma: "Det var kycklingen som pratade!"

Man bah "oooookej mamma...."
 
(Bildkälla: här)

Mysetröja

Har provat trehundratjugoåtta olika stickade tröjor idag men inte hittat någon jag gillar, känns ju kul att alla andra verkar passa i dem medan jag ser ut att bli lika bred som en giraff är hög menar jag. Provade den där bomberjackan från Gina Tricot också, vilken dessvärre inte heller var någon hit. Såg ut som en köttbulle i den. Alltså, en ENORM köttbulle. 
 

(Bildkällor: 1 2 3)

Impad

Alltså jag är grym på att fickparkera men jag måste medge att min pojkvän är snäppet vassare..
 

Hor se

Tänkte kolla in en massa fina hästbilderweheartit.com, är inne i en sådandär åh-vad-jag-vill-ha-en-häst-period ni vet (en sån har vi väl alla?). Sökfunktionen tyckte dock att jag borde söka på något annat vid den här tiden på dygnet. 
 

Crazyy

Wiiiiiiiiie, Otto är hemma igen!!!! Lyxliraren har chillat i Spanien. JAG VET VEM JAG SKA HÄLSA PÅÅÅ!! Typ nu. Plingis!
 
 
Okej jag kryddade väl lite då (men bara lite). 

Köpenhamns zoo

Drog utomlands med Frida idag till exotiska Danmark, Köpenhamns zoo i sikte! Det tog en stund innan vi förstod hur vi skulle ta oss dit (och hem) bara, men det gick med lite tur. "Man kanske sticker in kortet i den där gula grejen..?" *KLICK* "Jaa.. det gjorde man nog? Eh. Ska man klippa två gånger eller?"



Hade glömt hur äckliga tågen är i vårt grannland, jag som är åksjuk diggade liksom att man inte kunde se ut genom rutorna. 



Väl framme blev jag exalterad över islandshästarna. En TIGRERAD islandshäst?! Tror fortfarande inte mina ögon. 



Frida tyckte bättre om gätterna. Hon är konstig. "Eeeliiiin, kan vi inte gå in och klappaaa?" tjatade hon som en annan unge. 



Det heter förresten inte killing för inget (chilling, höhö, fattar ni?). 



Sen hälsade vi på storken. 



Och åt glass. Frida har fortfarande inte förstått att man inte kan störa mig när jag äter, intet ont anande svarade jag därför "JAG OCKSÅ!!" på Fridas "men råttor är ju söta!" och blev sen hånad för det resten av dagen. 



Vilket osökt leder oss in på dagens höjdpunkt - marsvinsungarna! Lejon, giraffer och flodhästar kan slänga sig i väggen liksom. 



Ödlorna också för den delen.



Men inte pingvinerna! För dem gillade jag. Särskilt killen nedan, jag döpte honom till Olle och han är min nya buddy. Olle är med största sannolikhet en tjej nu när jag tänker efter.  



Sist men inte minst vägrade Frida låta mig vara med på ponnyridningen. "Du är pinsam" hävdade hon. Men jag fick min önskan igenom till slut ändå! Så ägd!


Guldlock

Kvällen till ära har jag lockat håret, blir bättre och bättre på det där för varje gång! Snart kanske man till och med kan ana att mina lockar inte bara är morgonruffset som jag har glömt att borsta ut...
 

Kokosäckel

Provade precis ett nytt smoothierecept baserat på kokosmjölk, det smakade egentligen inte äckligt men nu sitter jag ändå här och äcklas över blotta tanken på kokos. Uäeh! Tänker aldrig, aldrig, ALDRIG mer göra smoothie med kokosmjölk i. 
 

Mattortyr

En dålig vana jag har är att alltid börja läsa matbloggar när klockan närmar sig midnatt, självklart blir jag jättesugen och sitter sen och försöker fiska till mig medlidande hos de av mina vänner som för tillfället råkar befinna sig vid datorn. Idag tänkte jag därför att ni skulle få dregla tillsammans med mig genom att tipsa om mina fyra favoritmatbloggar! Klicka på bilderna för att komma direkt till recepten.
 

(food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se)


(viccysmat.blogg.se)


(byblondie.se)

(mskafferi.blogg.se)
 
 
Sådärja, nu kan vi plågas tillsammans av såväl kurrande mage som nynnande läpparGott!

Lyssna

Jag har en låt på hjärnan. Turligt nog är den bra, Mikael introducerade den för mig i helgen och sedan dess har jag gått och nynnat på den hela hela heela tiden. Tänkte vara snäll nog att plantera den i era huvuden också nu.
 

False eyelashes

Har varit nyfiken på lösögonfransar ett tag så idag passade jag på att testa! Var säker på att jag skulle limma ihop mina ögonlock eller sticka fransraden i synen men det gick galant och resultatet blev faktiskt över förväntan (om man utgår ifrån att det var första försöket och att jag inte ens klarar av att hantera en kajalpenna i vanliga fall)!
 
Hädanefter kan jag alltså skryta om mina lösögonfranskunskaper. Känns bra.
 

Knappt disträ

Tänkte just dra på mig ett par shorts. "Jaha, vadådå?" undrar ni nu. Jo alltså, problemet var bara att jag redan hade ett par på mig... 


Tjejen med skillsen säger gonatt

Det finns inget mer underhållande än att leka med kameror, jag är numera i sann blogganda mästare på att fota mig själv! Det är bara till att fråga om ni behöver hjälp med nya heta poser. Typ denna (jag kallar den "stelopererad-med-tandkrämsleende-minus-fräschheten-posen"): 
 
 
Gonatt!

Tänker bli mamma

Alltså jag måste typ ha barn snart. 
 

 
Fast vid närmare eftertanke..... nääääe. Ni kan vara lugna! Hade varit kul att ta en såndär bild dock (ungefär lika kul som att se mammas min när hon börjar läsa det här inlägget).

Forever a stone

Idag är det är 27 grader ute (TJUGOSJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och jag är i desperat behov av att bada. Det finns bara ett liiitet problem - ingen vill bada med mig (W.T.F?!!) ! Otto är i Spanien, Frida och Erika är i Ystad, Peter är badkruka, Emil och Linus ska fira en födelsedag, Mikael ska repa och André är bara ett litet äckel. Vad är det för feeel på världen, menar jag? Haallååå, det är tjugosju grader ute!!!!!!!!!!!!!!!!! TJUGOSJUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
 
 
Nu tänker jag sätta mig vid TVn i protest och titta på utrotningshotade pandor. Känns bra att någon har det sämre än vad jag har det liksom (vadå? jag är inte bitter?).  

Bomberjacka

Alltså jag har letat efter en bomberjacka i evigheter. EVIGHETER. Så råkade jag glutta lite bland Gina Tricots höstplagg........ jag vet vad jag ska beställa! Typ nu, direkt, med en gång. Önskar bara att den grå modellen funnits i svart. 
 

Lackar (svetten alltså)

Det bästa med rundan jag brukar springa:
 


Det värsta med rundan jag brukar springa:
 

Okej jag fattar vinken

Eftersom att jag är världens snällaste dotter passade jag på att städa hela huset igår medan mina föräldrar arbetade. När jag kom upp i morse möttes jag av detta i köket:

 
Nu är det krig.

Smoothieabstinens stillad

Vaknade tidigt i morse så jag passade på att slänga ihop en smoothie på hallon, banan och filmjölk! Smoothies är något jag i vanliga fall brukar göra var och varannan dag, men nu i sommar har jag faktiskt inte gjort en enda så det var minsann på tiden. Mh-mh-mmmh. 
 

Men jag övar

Det är faktiskt ganska svårt att fota sig själv när man är ute och springer, det kunde jag konstatera idag. Är man bloggerska så är man.











 

Ojsan

Jag var förresten ute och geocachade lite till i lördags, orkade inte ta med mig någon kamera men Otto agerade fotograf så det blev lite foton ändå. Han själv fastnade dessvärre inte på bild men jag kan intyga att han var med om någon tvivlar. 







Vi började ge upp lite på en av cacharna efter att ha letat i all oändlighet, då plötsligt kom jag att tänka på den där brickan med siffror som Otto hade sett precis när vi börjat leta...
 
Jag: "Eeeeehm.. killar........"
De: "Mh?"
Jag: "Heh. Alltså. Jag kom på nu.. vi ska nog bara hitta koordinaterna här till en annan cache. Tror Otto hittade dem innan."
De: "Eeeeliiiiiin.................................................."

Det var ju trots allt måndag

Igår kväll begav jag mig ut på stan med Erika och Frida och dansade loss.


Det var svettigt. Tror ni inte mig? Före-/efterbild:


 
 
Vill ni veta fler onödiga saker? Visste väl det. Då kan jag berätta att jag vaknade innan Frida i morse, så jag smög iväg till köket och plundrade hushållet på diverse ätbara ting (om ni saknar en klubba från skafferiet så vet ni var den befinner sig nu) (i min mage alltså) (tillsammans med den rostade mackan och nektarinen).
 
Busig jag är.

Kavajsugen

Långa kavajer är himla snyggt, jag vet vad jag ska inhandla till min garderob härnäst! Får väl matcha med Mikaels skateboard också så att jag ser lika tuff ut som tjejen uppe till vänster (för några smala klackar blir det minsann inte).
 
 
(Bildkälla 1 2 3 4)

Trött på felmeddelanden

Okej att jag tyckte att den där kon som berättar att "något gick snett" på blogg.se var rolig, men jag börjar liksom ångra mig nu. Orkar knappt gå in på min egen blogg längre eftersom att allt buggar och man får felmeddelanden hela hela HELA tiden! Verkar vara fler som känner så med tanke på besökarstatistiken......
 
 


Är glad att jag vid sådanahär tillfällen har mina bloggkollegor som får mig på bättre humör med sin sjuka humor. Tack Simon för att du påpekar att tjejer inte är roliga och tack Matilda för att du bevisar motsatsen. Ni är de enda bloggarna på blogg.se som jag numera orkar gå in på trots tusen felmeddelanden! Heja er!

Hästfluga på jakt

Satt i vårt uterum innan när en broms plötsligt kom insurrande. Alltså, ingen sådandär mesig liten regnbroms utan en ORDENTLIG fäbroms. Jag bad självklart till gud att den inte skulle ta en tugga av mig. Bönen verkade till min förvåning bli hörd då den enorma flugan plötsligt flög med full fart in i ett fönster och liksom störtade rakt ner i backen, för att sen yrt promenera omkring nedanför. Kan härmed intyga att flugor också kan få hjärnskakningar (om någon nu någonsin har tvivlat på den saken).
 

Kungsfiskare

Har letat efter kungsfiskare idag, det är en av två fågelarter som jag ska ha sett innan jag dör (den andra är rördromen). Bäst att börja i tid menar jag.
 


Letandet gick inget vidare, det enda vi fick se var fin natur, simmande ormar och tonvis med insekter. Det var förvisso ganska trevligt det också.






Karpaltunnelsyndrom

Vaknade i morse med ett böjt pekfinger som inte gick att räta ut. Knappt obehagligt eller så. Jag känner nämligen fortfarande av mitt karpaltunnelsyndrom som utlöstes av att jag överansträngde fingrarna på mitt sommarjobb - KUL. Det innebär att fingrarna svullnar upp på kvällen, på morgonen och när jag är ute och går (!?), de blir sådär lagom värdelösa liksom. Känns bra att det finns ett sådantdär krångligt medicinskt namn för åkomman i alla fall, karpaltunnelsyndrom låter verkligen som om man är sjuk. Typ psykiskt sjuk förvisso, meeeen. Haha. Ser scenariot framför mig.
 
Jag: "Jag har karpaltunnelsyndrom"
Alla tar avstånd.
 


(Bildkälla: http://naturligbebis.se/)

I made it

Det är längesen jag var så stolt som när jag fickparkerade utanför Mikaels lägenhet igår kväll, kände mig lite som en gud när jag hoppade ur bilen. Nog för att jag hittade en perfekt ficka och majoriteten av de som innehar körkort faktiskt kan fickparkera... men ändå! Duktig Elin.
 

Nawe

Ibland önskar man att man var en gitarr.
 

Inbakad fläta

Ibland önskar jag att jag var lite mer tjejig när jag var liten. Typ som nu, jag önskar att jag var en såndär tjej som skrek av glädje när det kom en vikarie med långt hår som man kunde borsta och fläta - för då hade jag kanske kunnat göra inbakade flätor nu. Orka träna på det när man är 19 år liksom, känner mig helt efter. Men jag viiiiiill kuuunnaaaaaa. 
 


(Bildkälla: data.whicdn.com)

She likes funny shaped rocks

Kom nyss hem från stranden, gick och letade efter stenar med hål i. Jepp. Tänker aldrig växa upp!
 
 

På tal om lösa skruvar

Kommer in i vardagsrummet och ser hur pappa har vänt fåtöljen 180 grader och sitter och tittar in i väggen.

Jag: "Pappa, vad GÖR du?!"
Pappa: "Lyssnar på mina högtalare."
Jag: "O.. kej......"


Headern ändrad

Nu har jag pillat lite med headern, mina föräldrar märkte knappt någon skillnaden så vi får väl se om ni gör det..
 
 

Ny buddy

Jag: "Hej, jag heter Elin och ringer för att jag behöver hjälp med drivrutinerna till min dator."
I andra änden: "Nämen heeeeeej! Vi pratade ju igår! :DDDDD Jimmie här!"

Känns inte som något positivt att bli igenkänd hos Dells support?

Här ska springas

Har införskaffat ett par nya träningsskor! And I like 'em.
 

Nästa Malin Baryard

Sitter och sneglar på OS i hästhoppning, man blir ju inte sugen på att börja rida igen eller så.. Åååååh. Tänker söka in till en ridskola i Malmö i höst, hoppas det finns lediga platser! Tills vidare slänger jag in en gammal bild och en gammal video på mig till häst.
 



 

Jag bloggar! JAG BLOGGAR! Yeeees.

Ominstallerade operativsystemet på datorn och plötsligt hade jag inget internet. Kände lite för att hänga mig i nätverkskabeln tills jag hade pratat med mina favvokillar på Dells support som efter en timme och en domnad arm lyckades lösa problemet.
 
Hej internet, jag har saknat diiig! <3333333333333333333333333333

Aktiv morgon

Besiktigade min gullebil i morse, den skötte sig utmärkt och var frisk som en nötkärna! Bortsett från att den hade en fjäder lös då, men bättre det än en skruv tänker jag.

Firade framgången med en promenad i Sibirien (ja, stället heter så) (fråga mig inte varför), funderade lite på om jag verkligen ville fortsätta när jag läste på skyltarna... "Lasarettslinjen" lät liksom inte så lockande.



 
Vi överlevde dock.

Snyggefarbrorn

Ni kanske inte kände igen Otto i inlägget om geocaching förresten? Det är inte så konstigt. Han har liksom... 
 
 
.. klippt sig lite.
 


(Jepp, han är fortfarande singel, någon som vill ha hans nummer? Först till kvarn!)

Kluddekludd

Mikael nördade sig framför datorn igår kväll så jag passade på att rita lite..
 

Geocaching

Jag och Otto har varit ute och geocachat, jag tog min femtiofjärde cache. Orkar inte förklara för er vad geocaching är så jag låter härmed gaymasens inlägg tala. Det enda gaymasen missar att beskriva är att alla som kommer förbi tror att man har något fel i huvudet, att "skatterna" oftast är gömda i hundbajspåsar (vilket resulterar i att man hittar diverse mindre trevliga "skatter" i sin jakt) och hur omysiga lådorna man hittar är (tänk er en plastburk i en hundbajspåse som legat under en barkbit i tre år). Men kul är det!










SOMMARLOOOOV!

Sista arbetsdagen avklarad, så fort fem veckor går! Nästan så att jag saknar det lite. Nästan. Väldigt mycket nästan.
 
WOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Känsliga läsare varnas

Jag klippte mig i benet innan idag med en elektrisk häcksax. Japp, ni läste rätt! Kände riktigt hur knivarna skar nästan hela vägen in till bara benet..



Ja alltså, genom byxtyget. Ibland undrar man hur svårt det ska vara att få ett ordentligt köttsår med blod som sprutar, det hade liksom varit lite mer spännande att blogga om!




RSS 2.0
Follow on Bloglovin
RSS 2.0