False eyelashes

Har varit nyfiken på lösögonfransar ett tag så idag passade jag på att testa! Var säker på att jag skulle limma ihop mina ögonlock eller sticka fransraden i synen men det gick galant och resultatet blev faktiskt över förväntan (om man utgår ifrån att det var första försöket och att jag inte ens klarar av att hantera en kajalpenna i vanliga fall)!
 
Hädanefter kan jag alltså skryta om mina lösögonfranskunskaper. Känns bra.
 

Kommentarer
Ellen (alatariel)

Sv: Ja han kan vara det ibland. :D Oi nej, ush det är så hemskt bara om man är suget på något gott och så läser man om god mat på en blogg och dreglet börjar rinna, osv. Men måste bara säga att wow va fint med lösögonfransar på dig. Själv vet jag inte om det skulle funka på mig, för har glasögon. :P

Svar: Det hade nog funkat hur bra som helst! Spelar ju ingen roll om man har glasögon eller ej, långa ögonfransar är alltid snyggt (eller ja, lagom långa tål väl att tilläggas) ;D
Svar: Ellerhuur! Jag har en tendens att alltid kika in på diverse matbloggar precis innan jag ska lägga mig.. det är inte att rekommendera! knorr liksom X)
piggelinen.blogg.se

2012-08-21 @ 18:49:51
URL: http://alatariel.papper.fi
Karin

SNIGGT HÖRRU!

Svar: TAACK HÖRRU!
piggelinen.blogg.se

2012-08-21 @ 19:33:39
URL: http://karinkakis.blogg.se
Ellen (alatariel)

Sv: Ja det skulle nog ha funkat och blivit riktigt snyggt, men problemet är det att ögonfransarna tar i glasögonen och det är inte så bekvämt, haha! :)

Svar: Haha, okej, det kanske hade varit liiite irriterande ;D
piggelinen.blogg.se

2012-08-22 @ 19:14:44
URL: http://alatariel.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Follow on Bloglovin