Det är en sådandär dag

När man inleder med att upptäcka att det har blivit en schemaändring så att man inte kan göra det man har planerat. Och sen kommer man på lite för sent att man ska ha med träningskläder till skolan och blir alldeles för sen till bussen och när man ska byta buss är den flyttad till ett nytt ställe och det ösregnar och man är redan sen och man får springa och man svettas och man blir genomblöt.
 
Så kommer man fram och man har lektion och man stressar för man har egentligen en annan lektion samtidigt. Och sen springer man till den andra lektionen och så får man reda på att den redan är slut.
 
Sen går man till bussen och tuggar på sitt päron och tycker att allt är himla dumt. 
 
Så missar man bussen med en halv sekund och får vänta på nästa och sen missar busschauffören hållplatsen man ska av på och när han har fattat att han har missat den är han i princip vid nästa hållplats så det var bara till att gå av och promenera tillbaka.
 
Sen tränar man och så handlar man och så hämtar man ut ett paket och så lagar man mat och så äter man maten och så diskar man och så tvättar man och sen är man på bra humör igen. 
 
Gokväll förresten!
 

Kommentarer
Ellen (alatariel)

Ojsan det var en hel del händelser. x3

2013-10-02 @ 21:00:33
URL: http://alatariel.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Follow on Bloglovin