Fläskfilé i pepparsås

Idag provade jag ett nytt recept som blev väldigt lyckat, detta trots att jag experimenterade och hällde i rikligt med grönpepparkorn, haha. Älskar grönpeppar. 
 


Fläskfilé i pepparsås (3-4 pers)
 

ca 400 g fläskfilé
1 röd paprika
½ purjolök
2 vitlöksklyftor
125g / 1 pkt Cantadou 4 peppar
1 tsk svartpeppar
3 dl matgrädde
2 dl vatten
1 tsk kalvfond
1 skvätt soja

 

Gör såhär:

1. Skär bort fettet från fläskfilén och strimla den. Lägg i en gryta och fräs tillsammans med purjolöken och paprikan tills fläskfilén är riktigt genomstekt.
2. Tillsätt Cantadou peppar och rör om tills osten har smält helt.
3. Tillsätt därefter resten av ingredienserna och låt såsen puttra ihop i några minuter.

 

Tips:

Jag hade i ett gäng grönpepparkorn vilket var grymt gott. Serveras med ris eller pasta. 


Kommentarer
Ellen (alatariel)

Åh mums!

2013-01-30 @ 19:15:11
URL: http://alatariel.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Follow on Bloglovin